7 Nejlepších rodinných vozů na UlovAuto.cz

Nákupní rádce
2. Nov 2023
26950 zobrazení
7 Nejlepších rodinných vozů na UlovAuto.cz

V dnešním přeplněném automobilovém trhu vybrat ideální rodinné auto může být skutečnou výzvou. S nekonečným množstvím možností se vynořujících každým rokem je klíčové zaměřit se na kritické faktory, jako je bezpečnost, prostornost, spolehlivost a ekonomičnost. V tomto souhrnu představujeme naši volbu sedmi nejlepších rodinných aut, která najdete v nabídce UlovAuto.cz a vynikajícím způsobem se vyrovnávají s požadavky moderní rodiny. Od prostorných SUV po praktická kombi, tato vozidla představují pro nás vyváženou kombinaci komfortu, výkonu a cenové dostupnosti, díky čemuž jsou ideální volbou pro každou rodinu hledající spolehlivého společníka na cestách.

1. Škoda Octavia Combi - Rodinné auto s velkým kufrem

Škoda Octavia Combi je tradiční volbou pro rodiny, které potřebují velký kufr. Kromě toho vám nová generace Octavie nabízí špičkovou technologii a různé pohonné ústrojí, včetně hybridního provedení. Poskytne prostor i pohodlí, které vaše rodina potřebuje. Spolehlivé a v bazarech velmi žádané motory jsou 1.2 TSI a 1.4 TSI. Oblíbené jsou také diesely 2.0 TDI.

Aktuální nabídka vozů Škoda Octavia kombi >>>

2. Peugeot 5008 - Rodinné auto se sedmi místy

Pokud hledáte rodinný vůz s dostatečně mnoha místy k sezení pro všechny členy rodiny, Peugeot 5008 je správnou volbou. Sedm míst a elegantní design tohoto SUV poskytnou vaší rodině pohodlí a styl. Peugeot 5008 je připravený na dobrodružství. Doporučit co do spolehlivosti můžeme zejména slabší motor 1,5 BlueHDI s výkonem 96 kW. Jednotka s označením DV5 se pod kapotou 5008 objevila v roce 2018

Aktuální nabídka vozů Peguot 5008 >>>

3. VW Multivan T6.1 - Rodinný van s posuvnými dveřmi a 4x4

S příchodem nového Multivanu generace T7 se může zdát, že předchozí vydání s označením T6.1 už nemá smysl. Jenže původní model se stále ještě prodává jako nový, současně s T7. Proč? Největší výhodou je pohon 4x4, který nová generace nemá. Přívětivější je pro nás také ovládání všeho pomocí starých dobrých tlačítek, místo nového dotykového. Multivan T6.1 také stále nabízí silný turbodiesel 2.0 Bi-TDI o výkonu 150 kw, který novému modelu chybí.

Aktuální nabídka vozů Volkswagen Multivan >>>

4. Kia Sorento - Rodinné SUV se třemi řadami sedadel

Rodinná auta se v posledních letech často stávají SUV a Kia Sorento je jedním z těch nejlepších. S třemi řadami sedadel a sedmi místy je tento korejský model připravený uspokojit i ty nejnáročnější rodiny. Luxusní kabinu a bohatou výbavu oceníte při každé rodinné výpravě. Pohon nového Sorenta obstarává úsporný ale silný plug-in hybrid 1,6 litru T-GDi s výkonem 265 koní.

Aktuální nabídka vozů Kia Sorento >>>

5. Ford S-Max - Rodinné MPV s moderním hybridem

Nový Ford S-Max nabízí pokročilý hybridní pohon s kombinovaným výkonem 140 kW, využívající benzinový čtyřválec 2.5 Duratec, elektromotor a baterii s kapacitou 1,1 kWh. Dobíjení probíhá hlavně rekuperací brzdné energie, až 90 % energie při brzdění se tak znovu využije. Baterie neomezuje vnitřní prostor a umožňuje stále využít variabilitu S-Maxu pro přepravu. Tato hybridní verze spojuje technologii a prostornost dohromady, představuje budoucnost automobilů připravenou pro pohodlné cestování.

Aktuální nabídka vozů Ford S-Max >>>

6. Volkswagen Passat Variant – Stará dobrá klasika

Tento manažerský kombík se stal symbolem pro rodinné vozy manažerů firem po celé Evropě. Nabízí velmi prostorný interiér, nadstandardní velikost kufru a dobré motory. Jistě uklidní vysoká kvalita zpracovaných materiálů i bezpečnostní prvky, které jsou už v základu lepší, než konkurence ve stejné třídě. Vyladění podvozku je ideální i na české silnice, nejlépe mu sedí polykání dálničních tůr. Passat se díky běžně většímu nájezdu dá koupit za rozumné peníze a v případě, že se o něj předchozí majitel staral dobře, jeho spolehlivost nezatíží peněženku tolik, jako jiné vozy.

Aktuální nabídka vozů Volkswagen Passat Variant >>>

7. Dacia Jogger - Rodinné auto za nejlepší cenu a 7 místy

Hledáte rodinné auto, které nezatíží rodinný rozpočet? Dacia Jogger může být vaším ideálním společníkem. Tento cenově dostupný crossover má místo pro až sedm osob a nabízí bezkonkurenční hodnotu za peníze. Navíc jde o vyspělé auto, které se neztratí ani vedle dražších konkurentů. Smysl dává už základní motorizace Eco-G, která umí jezdit na LPG i benzín, má výkon 100 koní a narozdíl od silnějších verzí nemá přímé vstřikování, což je z hlediska dlouhodobého servisu jedině dobře.

Aktuální nabídka vozů Dacia Jogger >>>

 

 

Rubriky
Nákupní rádce
Poradíme s výběrem vozu, náležitostmi prodeje či koupě vozu
Technika
Pomůžeme orientovat se v moderních technologiích osobních vozů
Cestování po Evropě
Povinné výbavy, rychlostní limity, mýtné či pokuty jednotlivých evropských zemí přehledně
Financování vozu
Různé možnosti financování nákupu nového i ojetého vozidla.
Novinky
Novinky a akce na webu UlovAuto.cz